Gothic doll makeup tutorial

Grym makeup tutorial!


Death metal parrot

Hahahah!


[The Agonist - Thank You Pain]


Snyggt från Shock


[Paranormal activity 3]

Som avslutning på denna halloween helg så tänkte jag se senaste Paranormal Activity filmen. Jag är inte den som är lättskrämd men jag minns då jag såg första filmen, då var jag så jävla skraj att jag började gråta faktiskt. Andra filmen tyckte jag inte var riktigt lika läskig. Här är trailern till den senaste filmen och jag gruvar mig redan haha. Jag kommer INTE att kunna sova inatt!


Lite trasiga och knasiga

I går var jag utklädd till trasdocka!

Klädde ni ut er och i så fall till vad?

[Ram Jam - Black Betty]


Booh!


Det blodiga duschdraperiet

Hur metal är inte detta!?! Och väldigt passande nu när halloween närmar sig! Man kan stänka massa fake blod i badkaret och göra några konstgjorda inälvor att lägga däri så inga överförfriskade gäster lägger sig i badkaret, haha!

 

Det blodiga duschdraperiet finns på --> Prylia


[KoЯn - Coming Undone]


Jinxy/Minxy?

Miss Hannah Jinx förklarar vad som är jinxy och minxy!Psychosocial Baby

En härlig mix mellan Slipknot - Psychosocial och Justin Bieber - Baby. Helt ärligt så tycker jag denna är bättre än orginalet haha! Den rockar!


Välkommen till min nya blogg!

Hallojsan!

Det här är första inlägget i denna blogg! Den är fortfarande under konstruktion så det är kvar lite små justeringar, bland annat så fattas det en presentationstext så ni vet var ni hamnat. Kort och gott, som ni kanske redan listat ut, så kommer den här bloggen att handla om allt här i världen som jag tycker rockar! Det kommer bli en del smått och gott och jag ska strax luska ut några härliga kategorier att välja bland. Metal och rock musik kommer att ta mycket plats i den här bloggen, detta är alltså en alternativ blogg. Jag kommer att lägga upp mina favorit låtar, kanske recensera aldum och jag kommer nog även bjuda på skojiga youtube videos med mina favoritstjärnor. Jag kommer även att lägga upp bilder på kläder, skor och accesoarer som jag tycker är snyggt, så här blir det inget Elin Kling eller Sofi Fahrman trams inte! Men jag hoppas att ni kommer att gilla min blogg!

Och som avslutning på första inlägget i bloggen så tänkte jag bjuda på ett ordentligt metal vrål från:
Smell you later!

Follow my blog with Bloglovin


RSS 2.0